Després de més de 3 anys del seu últim disc, Coldplay han posat data al seu esperat nou treball “Moon Music“. Serà el 4 d’octubre quan es podran escoltar les seves noves cançons.

De totes maneres no caldrà esperar tant per sentir un primer tast, ja que aquest divendres es presenta el senzill ‘feelslikeimfallinginlove‘, que ja s’ha estrenat en directe a l’actual gira del grup britànic.

Està previst que el grup segueixi amb el seu gran compromís amb l’ecologia, com es pot veure en uns concerts que intenten ser el més sostenibles possible. Ara també es farà amb el disc, ja que totes les unitats, tant en format vinil, com CD, es fabricaran amb material reciclat, tal com s’explica des de NME.

- Publicitat -

Així mateix, cada copia en vinil inclourà nou ampolles de plàstic reciclades que s’han recuperat de residus postconsum, fet que evitarà la fabricació de mes de 25 tones de plàstic verge i proporcionarà una reducció molt important de CO2 en comparació del vinil tradicional.

També seran els primers CD’s ecològics, ja que es fabricaran amb fonts de policarbonat reciclat.