Ticketmaster sembla que podria haver patit un ciberatac. Uns pirates informàtics asseguren que haurien sostret les dades personals d’uns 560 milions d’usuaris de tot el món.

Entre les dades filtrades hi ha noms, adreces, telèfons, correus electrònics, dades parcials de les targetes de crèdit o historials de compres. Tot plegat ocuparia 1,3 terabytes i sembla que s’estaria venen a un fòrum especialitzat. La venda de les dades podria tenir uns guanys d’uns 500.000 dòlars.

Els pirates asseguren que s’han fet amb totes aquestes dades i ara mateix la plataforma i la policia estan investigant aquest incident de seguretat. De moment no confirmen la veracitat de l’assumpte. 

- Publicitat -

Ticketmaster és l’empresa encarregada de la venda d’entrades de nombroses estrelles internacionals, festivals de música, així com altres disciplines culturals.