Santvi Fest és la iniciativa de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i la promotora barcelonesa TheProject que neix amb la visió d’esdevenir un dels festivals experiencials de referència al territori. Un festival concebut com a experiencial per la seva aposta de crear un recorregut de sensacions entre els diferents atractius del recinte.

El festival arriba els dies 1, 2, 3 i 4 d’agost a un dels enclavaments més bonics de Sant Vicenç de Montalt, el Parc dels Germans Gabrielistes; un espai natural que cobrarà vida cada dia a partir de les 18h amb una àmplia varietat d’activitats i entreteniment per a tots els públics.

Santvi Fest promet nits inoblidables amb diferents temes musicals, des de ritmes urbans, fins a èxits dels 90’s i també moments per a la nostàlgia mil·lennial.

- Publicitat -

La primera de les nits serà una explosió de sons urbans i els ritmes més actuals protagonitzada per tres figures femenines de l’escena catalana emergent com són Julieta, Juls i DJ Trapella. Una de les grans nits de festival de ben segur que la protagonitzaran Els Amics de les Arts amb la seva última i millor versió, per a demostrar que segueixen liderant l’escena pop-rock catalana amb un directe impressionant. I també conforma el cartell un d’aquests herois atemporals com és Rafa Sánchez i la mítica banda de La Uniøn amb qui va descriure una de les carreres més exitoses de l’escena espanyola. El tancament anirà a càrrec de Coldday recuperant els millors moments de la banda britànica amb una qualitat tècnica supèrbia, descarregant hit rere hit.

Més enllà dels concerts, el festival compta amb una selecció d’activitats per a totes les edats, des de concerts de petit format, actuacions itinerants, gastronomia local, passant per un market i activitats artístiques.

Santvi Fest neix per esdevenir una cita imprescindible de l’estiu al Maresme. Un lloc amb ànima i sofisticació on poder gaudir de l’essència d’un festival de proximitat, responsabilitat i consciència.

Entrades ja a la venda a santvifest.cat