El proper 10 de maig arriba la primera edició de “A plena llum” un petit festival on poder ajuntar dones artistes locals en un espai únic i gaudir de la música en directe.

En la seva primera edició han volgut comptar amb quatre increïbles artistes locals, sent totes i cadascuna d’elles, caps de cartell: Dianka, Lhara, Mariana També i Ayryn.

A partir de les 20:00h a l’El Pumarejo, es comptarà amb les actuacions de les 4 protagonistes a més d’un petit DJ SET entre les actuacions, dut a terme per LA PAINS, que seguint amb una de les idees principals del projecte, estarà punxant diferents èxits de dones artistes dels 2000 fins ara.

- Publicitat -

Fa poc més d’un any, naixia El piti de la suerte amb la intenció de promoure la música emergent i el treball d’artistes independents i/o emergents. Des de llavors, han dut a terme més de 30 concerts i començat a col·laborar amb nous artistes fent créixer una xarxa de suport, respecte i admiració.

Per això, han organitzat aquest nou format, amb la idea d’organitzar diferents esdeveniments en espais on una varietat d’estils i formats artístics s’uneixen per a destacar la música i les artistes que, en moltes ocasions, queden en la sobra de moltes altres.

Entrades a la venda a DICE.