La FiM, fira de Música Emergent i Familiar de Vila-seca complirà 20 edicions del 16 al 19 de maig, posicionant-se com a cita professional referent del sector musical a Catalunya. La FiM Vila-seca ha programat per aquesta edició 39 propostes musicals que faran fins a 55 actuacions a 8 escenaris de la ciutat tarragonina.

Sota el lema “Demà és ara”, Vila-seca esdevindrà novament l’epicentre musical d’un país que bull de creativitat i que té set de propostes artístiques de qualitat. La programació de la FiM d’enguany presenta una programació arriscada, diversa i equilibrada, i un programa professional al servei del sector. La FiM Vila-seca 2024 renova el seu compromís amb la feminització dels escenaris i la seva aposta per les propostes en primícia. D’aquesta manera, dels més de 150 artistes que trepitjaran els escenaris, un 65% seran propostes liderades o formades per dones i un 92% dels projectes musicals que es presentaran son estrenes o novetats.

L’accés als concerts de la FiM és lliure i gratuït i només requerirà reserva prèvia per als espectacles amb aforaments reduïts. La FiM Vila-seca comptarà amb un total de 8 espais de programació: el Castell de Vila-seca, el Celler de Vila-seca, el Parc de la Formiga, l’Auditori Josep Carreras, l’Auditori Alcalde Josep Malapeira, el magatzem i trencadora d’avellanes “Cal Parera” i la Plaça de Voltes.

- Publicitat -