Després de l’èxit del disc “Èpic Solete” dels The Tyets, ja es considera un clàssic del pop català amb una gran sonoritat de lletres quotidianes i molt conegudes; entres elles: ‘Coti x Coti’ ‘Bailoteo’ i ‘Olívia’. Aquesta última, ‘Olívia’,  ja no és només una cançó, sinó que s’ha convertit en un llibre infantil pels més petits de la casa.

El conte d’Olívia explicarà la història que narra la cançó a través de les il·lustracions de Laia Berloso i editat per l’editorial Nanit.

Sempre és motiu de celebració quan arriba un nou membre a la família, és per això, que el conte pretén poder reviure aquesta sensació sempre que el lector el llegeixi.

- Publicitat -

Cal destacar que la tirada inicial de 200 contes signats en preventa es van esgotar ràpidament. Però ja està disponible a totes les llibreries.

A la llibreria Ona de Barcelona es podrà gaudir d’una presentació del llibre el dissabte 16 de març al matí i també a Mataró, a la llibreria Dòria a la tarda, però això sí, amb accés limitat i reserva prèvia.