Els dies 1 i 2 de juny arriba a l’Auditori de Girona una nova edició del Festivalot, el festival organitzat pels Amics de les Arts, dedicat al públic més familiar.

Enguany amb noms com Miki Núñez, Stay Homas, Figa Flawas, Soul&Funk i El Monstre de Colors.

El dia 1 de juny es podrà gaudir de Soul&Funk, on s’oferirà un viatge per la història de la música negra. Es podrà vaure a les 10.15 del matí a les 3 de la tarda. Miki Núñez presentarà els seus últims èxits a les 16.30 i dues hores més tard tornarà a oferir un nou concert.

- Publicitat -

Els Stay Homas posaran la música el matí de diumenge a les 10 i a les 12.30. També al matí es podrà gaudir del Monstre de Colors, a les 11 i a les 12.15- Mentre que Figa Flawas presentaran “La calçotada” a les 17 i a les 18.15h.

Les entrades ja estan a la venda al web del festival.