El festival Mad Cool ha anunciat els últims noms per l’edició d’enguany amb les confirmacions de Maneskin, The Killers, Rema, Lord Huron o Tyla, que se sumen als ja prèviament anunciats de Dua Lipa, Bring me the Horizon, The Smashing Pumpkins, Pearl Jam, Janelle Monáe, Avril Lavigne, Garbage, Nothing but Thieves, Black Pumas, Tom Morello, The Kooks, Arlo Parks o The Gaslight Anthem.

Enguany el festival compta també amb la presència de dos noms de casa com són Julieta i Stay Homas, que també presentaran les seves cançons en directe.

El Mad Cool tindrà lloc del 10 al 13 de juliol en el mateix recinte de l’any passat, tot i que enguany s’ha anunciat un aforament més reduït, després d’algunes queixes que van sorgir amb l’edició del 2023.

- Publicitat -

Els abonaments i les entrades de dia ja estan disponibles al web del festival.