Pau Debón, cantant d'Antònia Font, ahir al Palau de la Música Catalana. Foto: Festival Cruïlla

El festival Cruïlla Hivern ha arrasat en la seva primera edició i ha fet sold out als 9 concerts que va haver-hi des del 17 de gener al 23 de febrer.

Els noms de gran ressò dels cantants catalans, espanyols i internacionals que oferia la cartellera van aconseguir més de 22.706 assistents.

El festival va iniciar-se amb Kruder & Dorfmeister a l’Apolo per celebrar el seu trentè aniversari. L’endemà Pol Batlle va dedicar el concert per finalitzar el seu projecte musical i amb convidats inesperats al Paral·lel 62. Cupido va cantar el dissabte a Razzmataz on el seu públic no podia parar de ballar.

- Publicitat -

Sidonie va actuar dos dies seguits a Razzmataz juntament amb Vecinos el dia 27 de gener i Dan Peralbo i el Comboi el dia 28.

El mes de febrer va ser molt intens amb l’obertura de Pau Vallvé i el seu final de gira i la consagració del cantant gallec Sen Senra.

El grup mallorquí Antònia Font també va tenir representació al festival cantant al Palau de la Música. El grup de murcià Viva Suecia va tenir l’oportunitat de fer el seu final de gira al Sant Jordi Club.

La setmana van tancar-la les bandes de Mujeres, Rombo i Los Blenders aconseguint un públic molt animat.

L’última setmana van actuar Sexy Zebras i Delaporte amb l’acompanyament de Los Eclipses, una festa electrònica que va tancar el festival.

Després d’aquesta primera edició i de l’èxit obtingut, el festival ja està preparant una segona edició pel Cruïlla Hivern 2025.