Joan Dausà acaba d’aconseguir el primer doble disc d’or de la seva carrera musical amb més de 70.000 còpies venudes de dues de les seves creacions més populars: Jo mai mai i Una altra manera de viure, que reben un reconeixement reservat als artistes de produccions discogràfiques que assoleixen les xifres de vendes més altes.

El doble disc d’or coincideix amb un dels moments més dolços de la carrera musical del cantant i músic que aquest dissabte viurà un bany de masses al Palau Sant Jordi, on tancarà amb un sold out absolut els tres anys de la gira Jo mai mai. Dausà està a punt d’entrar al club dels pocs artistes que, cantant en català, aconsegueixen omplir un dels recintes més multitudinaris del país.

Aquesta actuació posa punt i final a una gira de tres anys que ha tingut lloc del 2021 a principis del 2024 i durant la qual s’han programat una vuitantena de concerts amb l’assistència de més de 128.000 espectadors. La majoria de les actuacions programades han penjat el cartell d’entrades exhaurides. En aquests tres anys, Dausà també ha aconseguit incorporar al cançoner d’èxits en català temes com Ho tenim tot, Judit, Per nosaltres i els de dalt, Queda’t així, o recuperant el seu primer hit Jo Mai Mai.

- Publicitat -

Després del concert final de gira, Dausà iniciarà un temps de descans per poder preparar noves cançons i un nou disc previst pel 2025.