Feia més de 20 anys que Sheryl Crow no actuava al nostre país i ho farà el 24 de juny de la mà de Alma Festival, al Poble Espanyol, de Barcelona.

La compositora ha saltat de ple a l’actualitat amb el seu documental estrenat recentment en plataformes, on plasma la seva lluita a la vida i a la música. L’antiga corista de Michael Jackson durant 18 mesos va revelar tenir prou personalitat i audàcia per llançar la seva pròpia carrera i gestar discos supervendes on cada decisió era seva.

La seva capacitat de jugar amb diversos estils com el country, el rock, el pop, el folk o el blues no només l’ha portat a generar èxits atemporals, sinó a transcendir al rock més enllà. La llista de col·laboracions al llarg de la seva trajectòria és infinita, però hi destaquen llegendes del rock com els Rolling Stones, Jason Isbell, Loretta Lynn, Johnny Cash, Stevie Nicks o Willie Nelson. Tot i això, no necessita cap tipus d’ajuda per tenir el protagonisme absolut i mostrar la seva urpa com ho fa en el seu últim single Alarm Clock, l’enganxós primer avançament del que serà el seu onzè àlbum d’estudi, Evolution, que es publicarà el 29 de març del 2024.

- Publicitat -

Alma Festival compta ja amb noms com Queens of The Stone Age, Take That, Jamie Cullum o James Blunt. Les entrades ja estan a la venda a Ticketmaster.