Els britànics Ride, un dels grups emblemàtics dels anys 90, la cantautora Sílvia Pérez Cruz que després d’haver actuat a la primera edició torna en aquesta tan especial, els estatunidencs Black Lips i el seu so garatge, els granadins Los Planetas a l’escenari icònic d’El Vaixell i el cantautor britànic-canadenc Matt Maltese, són alguns dels noms que el Vida acaba de sumar al seu cartell de 2024, una edició que sota el lema “10th Revolution”, celebrarà la desena edició del certamen de Vilanova i la Geltrú. En aquest sentit, el Vida acollirà també un concert inaugural molt especial el 4 de juliol protagonitzat per la pianista, compositora i artista multidisciplinar, Clara Peya. L’espectacle “Clara Peya XXL” serà una ocasió única per a gaudir en directe del seu nou àlbum Corsé acompanyada d’alguns dels artistes que hi han col·laborat com el portuguès Salvador Sobral, l’eivissenc Leo Rizzi o la Sílvia Pérez Cruz, entre altres sorpreses.

Acaben de complementar aquest nou avançament els concerts de WarhausEl Columpio Asesino que està fent la seva gira de comiat, Rocío SaizHabla de Mí en PresenteSocunbohemioCiutatTeo LucadamoPipiolasClub del RíoAiruLlumPinpilinpussiesTristán!OkdwSara Terraza Selva Nua.

A més a més, el festival ha anunciat que hi haurà un secret show que reviurà l’essència del Secret Vida, un dels projectes paral·lels que el festival ha organitzat durant aquesta dècada.

- Publicitat -

Aquests noms se sumen a la primera vintena d’artistes confirmats entre els quals destaquen els internacionals James BlakeTy SegallVance JoyAlice Phoebe Lou, o Cannons, i també artistes de l’escena catalana i estatal com StandstillAlizzzGuillem GisbertRalphie Choo o Julieta.

FESTES DE PRESENTACIÓ VIDA 10th REVOLUTION I GIRES INTERNACIONALS

Al llarg de l’any, el Vida organitzarà una sèrie d’actes destinats a celebrar l’aniversari arreu del territori. D’entrada, el 8 de febrer hi haurà una festa que celebrarà la publicació del cartell sencer de 2024 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm amb diversos concerts que es presentaran més endavant. L’entrada serà gratuïta per a totes aquelles persones que tenen l’abonament. L’11 de maig la festa serà a la Masia d’en Cabanyes a Vilanova i la Geltrú, amb SidonieAlex AmorMaria Jaume i Miqui Puig Dj (les entrades ja estan a la venda per les persones amb abonament. Per la resta de públic es posaran a la venda el 10 de gener). I el 22 de maig hi haurà una cita inoblidable a Madrid amb concert de Boye i un artista convidat a la Sala El Sol (les entrades ja estan a la venda). Per altra banda, el Vida continuarà celebrant el seu desè aniversari amb una gira del brasiler Tim Bernardes, que l’any passat va sorprendre amb un concert estratosfèric a l’escenari El Vaixell. Actuarà el 4 de febrer a Madrid a la Sala Clamores i el 5 de febrer a Barcelona Paral·lel 62 (les entrades dels dos concerts ja estan a la venda). Per altra banda, les britàniques Lime Garden actuaran a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm el 14 de març (les entrades ja estan a la venda tot i que les persones amb abonament hi poden entrar de manera gratuïta).