Foto: @-Ruben242

Avui s’ha fet públic el cartell complet del Cabró Rock 2024, la quarta edició del festival, que se celebrarà els pròxims 14 i 15 de juny a Vic. Després de batre rècords en l’edició 2023, arribant a congregar fins a 22.000 assistents, el Cabró Rock torna amb el cartell més ambiciós de la seva història, format per Love Of Lesbian, Oques Grasses, La Pegatina, The Tyets, Mushka, La Fúmiga, Figa Flawas, Buhos, Maria Hein, Amygdala, Coco i Lesquefaltaband, que posaran la banda sonora al Cabró Rock durant els 2 dies.

Per aquesta edició, l’organització anuncia alguns concerts que seran molt especials:
La Pegatina, que recentment ha celebrat 20 anys de carrera, i que acaba d’anunciar que es prendrà un descans dels escenaris fins el 2026, farà el seu únic concert en un festival al Cabro Rock.

Un altre dels plats forts del festival és el retorn d’Oques Grasses als escenaris, que després de dos anys de descans es presenten amb un disc nou que sortirà a principis de 2024. Serà la tercera vegada que la banda d’Osona actua al Cabró Rock.

- Publicitat -

The Tyets, la banda revelació dels últims anys a Catalunya, torna al Cabró Rock per presentar un nou directe que promet ser encara més espectacular.

En aquesta edició del Cabró Rock torna a haver-hi forta presència de nous talents de l’escena. Bandes com Figa Flawas, Mushka, Maria Hein o Mama Dousha actuaran per primera vegada al festival.

Amygdala, la sensació de la música electrònica en català, actuarà per primera vegada al festival estrenant un nou concepte de concert amb banda.

A més, perquè la festa no pari, el festival comptarà amb la presència de l’humorista Guillem Estadella i amb les actuacions entre concerts dels DJs Ernest Codina, Ryna DJ, Mon DJ, Jordi Vèliz i Marc Sureda.

Oportunitats pels nous talents emergents

L’organització té molt clar que el Cabró Rock ha esdevingut un festival referència a Catalunya, i per això l’any passat va estrenar un concurs de bandes emergents, per aprofitar la seva exposició per donar suport a nous talents de l’escena. Aquest any es repetirà el concurs, i la banda guanyadora serà la que obrirà el festival i acabarà de tancar el cartell de l’edició 2024.

Disponibilitat d’entrades

Els abonaments complets pels dos dies ja estan a la venda, i es poden comprar a la web del festival www.cabrorock.cat. Més endavant, en una data encara per confirmar, estaran disponibles entrades individuals de dia.