The Gramophone Allstars Big Band serà la banda resident de l’edició d’enguany del Barcelona Festival de Nadal. Entre el 16 i el 29 de desembre oferiran un total de 12 concerts al cor de la Plaça de Catalunya, cada tarda a les 17h00 i sempre amb accés gratuït.

L’anunci té lloc just després de llançar el nou disc “Call Your Friends”, i dels celebrats concerts de presentació al Círculo de Bellas Artes de Madrid i a la Sala Apolo de Barcelona, plena de gom a gom.

Sempre amb l’ska-jazz per bandera, The Gramophone Allstars van mutar en big band amb l’aclamat “Jazzmaica” (2014) que fins i tot es va publicar al Japó. Amb el següent disc “Maraca Soul” (2017) van obrir el ventall rítmic a altres sonoritats caribenyes com el boogaloo o el calipso. Posteriorment han publicat tres discos de curta durada: “The Reel Influence”, el single “Let’s Get It On” (versionant Marvin Gaye) i l’EP “Love Letter” (2021). Amb 150 concerts a l’esquena en format big band, aquest 2023 retornen amb l’esperat “Call Your Friends”, que es publica en vinil, CD i digital.

- Publicitat -