Foto: Obeses

El món de la música està de dol aquest dilluns després la mort de Vicenç Fontestad ‘Sente‘, històric bateria dels Ja T’ho Diré, que ha mort als 66 anys.

Amb els Ja T’ho Diré va gravar cinc treballs d’estudi, així com discs en directe o alguna maqueta. El seu darrer concert va ser el 2012 en una gira especial de 5 concerts que va culminar el 19 de juliol a Ciutadella. Posteriorment el 2022 van rebre el Premi Enderrock d’Honor de la Música Balear i es van reunir per últim cop els cinc membres del grup.

El bateria de la històrica formació menorquina Ja T’Ho Diré, Vicenç Fontestad ‘Sente’ (1957-2023), ha mort avui als 66 anys després d’una llarga malaltia. El músic ciutadellenc també va ser bateria de l’Orquestra Sifasol i de l’Orquestra Aquarel·la de Girona.

- Publicitat -

El 2001 va començar a alternar la seva vida de músic amb les tasques de promoció a Música Global i posteriorment el 2013 va fundar la seva pròpia discogràfica Imés Management, on va representar entre altres a Obeses i al seu líder Arnau Tordera, que han estat els primers d’acomiadar-se amb uns emotius missatges a les xarxes socials.