Maria Jaume publicarà el seu nou i tercer àlbum el març de 2024, i anuncia les primeres dates en concert. La gira de presentació arrencarà el 22 de març a l’Auditori de Girona. El 10 d’abril tindrà lloc la presentació oficial a Barcelona, a la sala Apolo [2], i la darrera setmana de maig aterrarà al Parc del Fòrum dins el Primavera Sound. Les entrades ja estan a la venda.

La mallorquina acaba de publicar “Xin xin i bye bye”, un tema que confirma la seva translació a un pop cada vegada més electrònic, més ballable, més vital, on aquella malenconia conviu amb unes capes d’ironia i despreocupació molt adients. Aquest single ha arribat en un moment dolç, amb les expectatives altes després de l’estratosfèrica acollida de l’anterior “Ressaca a sa platja”, que ja acumula més de 300.000 reproduccions a Spotify.

Maria Jaume és un dels talents emergents clau en la nostra escena musical recent. Nascuda a Mallorca i establerta a Barcelona, ha estès un pont entre les grans cantautores de l’indie i l’escena mediterrània amb els seus àlbums “Fins a maig no revisc” (2020) i “Voltes i voltes” (2022), que li han obert les portes dels principals festivals del país. Al llarg de 2023 s’ha concentrat a avançar nova música en format de single digital, amb els llançaments de “Lo Que Romp Es Coret”, “Ressaca a sa platja” i “Xin xin i bye bye”.

- Publicitat -