Foto: Gin Torrado i Albert Pons

El Vida comença a desvetllar els noms que formaran el cartell d’una edició molt especial del festival de Vilanova i la Geltrú, que aquest any celebra el seu desè aniversari. Amb la voluntat de donar cada banda la importància que es mereix, el Vida aquesta setmana ha anunciat un artista cada dia a través del seu canal de difusió V4M (twitch.tv/vidafestival).

Sota el lema “10th Revolution” el Vida Festival reivindica la seva aposta singular que any rere any posa les persones al centre, en un entorn únic i programa artistes de primera línia i emergents a Vilanova i la Geltrú. La 10a edició del Vida tindrà lloc del 4 al 6 de juliol i els abonaments estan a la venda al web del festival

Dilluns es va anunciar el primer artista internacional: el trio de Los Angeles CANNONS, una banda que alterna entre instants de introspecció vaporosa, èxtasi brillant en la pista de ball i sensualitat crua. El dimarts al matí s’anunciava la Ludwig Band, la banda d’Espolla que presentarà el seu nou disc Gràcies per venir, el més ambiciós, corejable, potent i representatiu dels quatre que han publicat en cinc anys. També el concert de la cantautora lluçanenca Mar Pujol que anunciava la publicació del seu àlbum debut al 2024. L’artista desfà la veu i la guitarra en una proposta que parla tant de quotidianitats com de fets més transcendentals, punyint l’ànima de qui l’escolta. Dimecres va ser el torn de l’artista i productor Alizzz, que tornarà al festival amb un nou àlbum sota el braç després de ser un dels caps de cartell de la 8a edició. I, per últim, avui mateix s’ha anunciat Guillem Gisbert, el cantant de Manel, que va anunciar fa poques setmanes la seva carrera en solitari, que com sempre, tindrà la cançó en el centre, per seguir fent allò que tant li agrada: explorar-ne els racons, palpar-ne els marges, des de l’ambició, l’elegància i l’eclecticisme.

- Publicitat -