El proper 17 de desembre arribarà una nova edició de La Marató de TV3, que enguany tractarà sobre la salut sexual i reproductiva.

Unes setmanes abans, el dia 3, arribarà El disc de la Marató, que en un sol dia ven més que cap altre treball, ja sigui en format físic amb els principals diaris del país, o bé a través de la compra online. El disc de La Marató acumula més de 3 milions de còpies venudes en les seves 18 edicions realitzades fins ara i ha ingressat més de 10 milions d’euros per La Marató.

Entre els artistes i grups que en formaran part enguany, trobem noms com The Tyets (versionant ‘Summercat’, de Billie The Vision and the Dancers); Figa Flawas i Ven’nus (‘Per què he plorat’, de Dagoll Dagom); Stay Homas (‘Isn’t she lovely’, de Stevie Wonder); Siderland i Vicco interpretaran ‘Nit vuitantera’, Roger Padrós (‘Story of my life’, de One Direction); o Chanel (‘Agua’, de Jarabe de Palo). També figuren entre els artistes que trobarem al disc: Belen Aguilera, Al Bano, Vanesa Martín, Paula Mattheus, Andrés Suárez, Abril Pastor, Dani Fernández, Vaya con Dios, així com tots els participants de la segona edició del concurs Eufòria.

- Publicitat -

TRACKLIST

TEMES I ARTISTES

1. Som persones/ Belén Aguilera
2. Una història a explicar/ Roger Padrós
3. Quan vas marxar/ Vanesa Martín
4. Lambada / Arjau, Alba Careta i Laura West
5. Aigua / Chanel
6. Summercat / The Tyets
7. Nit Vuitantera / Vicco i Siderland
8. Per què he plorat? / Figa Flawas i Ven’nus
9. Mil batalles/ Eufòria (Alèxia, Carla, Carlos, Clàudia, Domènec, Elena, Emmi, Ethan, Hèctor, Jan, Jim, Natalia, Nei, Paula, Sofia, Tomàs)
10. Si em deixes tu / Dani Fernández
11. Felicitat / Al Bano
12. Sense por / Paula Mattheus.
13. Què és una dona / Vaya con Dios
14. Una espurna al cel / Abril Pastor
15. Valentes/ Andrés Suárez
16. Va com va / Paula Koops i Marmi
17. No tinc paraules / Stay Homas
18. Cor fort/ Les que Faltaband i Lorena
19. Llibertat/ Ignasi Terraza, Mònica Rodés Green, Sara Terraza, Janna Aran, Julen i Band Tokades

Aquí es pot escoltar un fragment de totes les cançons.