Els Doctor Prats tanquen gira i cicle el cap de setmana del 15, 16 i 17 de desembre amb una gira de quatre concerts molt especials que els servirà de comiat fins al 2025, any en què els terrassencs publicaran el seu nou treball amb el segell independent barceloní Halley Records. Hi haurà un concert a cada província, tot i que no trepitjaran cap gran capital amb la voluntat d’agrair el suport que des de les places de Catalunya s’ha donat al grup.

El dia 15 de desembre Doctor Prats actuaran a les 18h a Cassà de la Selva en un espectacle que han batejat com a “Xaranga”. El concert començarà amb una txaranga que recorrerà els carrers de la població fent cançons de Doctor Prats per a recollir tothom camí de l’escenari del concert. L’endemà dissabte 16 de desembre, el grup farà dos concerts. A les 12.30h a Balaguer, celebraran l’espectacle “El vermut” en format acústic i pensat per a un públic familiar. A les 18h faran el concert “El Festribal” on recuperaran els trets característics que van donar a conèixer la formació: pintures, plomes d’indi i coreografies.

Finalment, diumenge 17 de desembre, se celebrarà “El comiat” a les 18h. Serà un gran concert ubicat a la plaça Nova de Terrassa i comptarà amb col·laboracions d’artistes que el faran el millor comiat possible.

- Publicitat -

Després d’aquest concert, Doctor Prats es prendran un temps sabàtic al llarg del qual es dedicaran a escriure noves cançons que veuran la llum al 2025. Enrere quedaran quatre discos d’estudi i èxits com “Caminem lluny”, “Les nits no moren mai”, “Tu fas” o “Les teves pigues”.