El Talarn Music Experience ha donat a conèixer els grups que conformen el cartell de la 8a edició del festival musical, que tindrà lloc a Lo Quiosc del 18 al 21 de juliol de 2024. Al grup mallorquí Antònia Font, anunciat fa unes setmanes, s’hi uneixen The Tyets, Els Catarres, Guillem Gisbert, Figa Flawas, Sergi Carbonell, Meritxell Neddermann, Henrio, Dj Trapella, Ley Dj i Bego Martín Dj. La presentació ha tingut lloc aquest dijous al matí a l’espai natural Lo Quiosc de Talarn, i al migdia a la seu de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) de Lleida, on l’organització també ha fet pública la nova imatge del festival.

Després de la bona experiència de l’edició d’enguany, on per primer cop el festival ha tingut quatre dies de durada, el Talarn Music Experience 2024 repetirà el format i s’allargarà també durant quatre jornades. Així, un total d’11 artistes de nivell contrastat tornaran a omplir l’escenari de Lo Quiosc en quatre jornades de música, gastronomia i un entorn inigualable a la vora del pantà de Sant Antoni. El cartell de la 8a edició permet el Talarn Music Experience entrar en una nova dimensió per posicionar-se al nivell dels millors festivals musicals del país.

Dos dels grups del moment, The Tyets i Figa Flawas, seran els encarregats d’obrir el Talarn Music Experience 2024 el dijous 18 de juliol. Una nit que promet ser èpica i que es recordarà durant molt temps, protagonitzada per dos dels principals abanderats de la música urbana en català. Els acompanyarà Dj Trapella per mesclar els èxits més actuals amb els més alternatius.

- Publicitat -

El divendres serà el torn de Guillem Gisbert, que després 15 anys de recollir èxits al capdavant de Manel, afronta ara una nova etapa en solitari. S’hi sumarà Enric Verdaguer, la veu de l’última gira de la pianista Clara Peya, que també inicia un projecte propi sota el nom de Henrio. Per últim, Ley Dj serà l’encarregada de tancar la nit amb la seva versatilitat als plats.

Dissabte serà el moment d’Els Catarres, una formació sense la qual no es podria entendre l’actual bon estat de la música cantada en català. Abans, però, Sergi Carbonell, cofundador i compositor de Txarango, presentarà el seu projecte en solitari, allunyat de la música festiva a què ens tenia acostumats. L’artista, model i Dj emergent Bego Martín posarà la música electrònica a disposició del públic per posar el punt final a la tercera jornada del festival.

I per tancar el Talarn Music Experience 2024, el diumenge ens espera un dels plats forts de la 8a edició: l’actuació d’Antònia Font. Lo Quiosc es convertirà en un teatre a l’aire lliure per acollir aquest esdeveniment únic, inclòs dins la Gira per teatres del grup mallorquí, i del qual ja s’han venut pràcticament el 50% de les entrades quan encara falten vuit mesos per la data. Obrirà la nit Meritxell Neddermann, que portarà al Pallars un dels 10 concerts que ha programat per presentar el seu segon disc d’estudi.