El grup barceloní Standstill ha anunciat a través de les seves xarxes socials el seu retorn als escenaris. Aquest serà l’estiu del 2024, i ho faran només amb quatre concerts. La seva única parada a Catalunya, però, serà dins del Vida Festival. El festival enguany celebra el seu 10è aniversari i ho fa amb el lema “10th Revolution“, una reivindicació a l’aposta que fan cada any, donant veu a molts artistes i grups emergents en un entorn privilegiat de Vilanova i la Geltrú.

El grup Standstill no ha pujat als escenaris des de la seva actuació a la Sala Apolo de Barcelona el 3 d’octubre de 2015, on va deixar enrere una trajectòria de dinou anys i set treballs discogràfics. Ara, tornaran al Vida Festival amb la seva última formació, comptant amb Enric Montefisco, Ricky Falkner, Piti Elvira i Ricky Lavado.

El Vida Festival

Per desè any consecutiu, el festival torna amb el lema “10th revolution”, un crit a la necessitat de programar actes com aquest. L’esdeveniment permet que artistes i espectadors es reuneixin en un entorn privilegiat com és la Masia d’En Cabanyes, que compta amb un bosc que ofereix aforament a 10.000 persones al dia per tal de garantir una millor experiència.

- Publicitat -

El festival ha ofert any rere any escenari a artistes rellevants, com Lana del Rey, Madness, Phoenix o Franz Ferdinand, però també va ser l’espai on artistes ara consolidats com Rosalia o Rigoberta Bandini van fer els seus primers concerts. Vida, però, també va traspassar fronteres amb la creació del segell Vida Records o del V4M (Vida for Musicians).

Al llarg de la setmana vinent, el Vida estarà desvetllant de dilluns a divendres un artista del cartell d’engany, i ho farà a través del seu canal de difusió V4M.