Els MTV Europe Music Awards han cancel·lat la gala que s’havia de celebrar a París el proper 5 de novembre a causa del conflicte entre Israel i Palestina. Així mateix, el fet que França hagi elevat fa uns dies el risc d’atemptat, després de l’assassinat d’un professor, també s’ha tingut en compte per decidir cancel·lar definitivament l’edició d’enguany.

En aquesta edició havien d’actuar entre altres David Guetta, Jung Kook o Ozuna. Entre les artistes amb més nominacions figuren Taylor Swift, Miley Cyrus o SZA.

Des de l’organització han emès un comunicat explicant que han decidit no seguir endavant per precaució cap als milers de treballadors, artistes i fans de tot el món que pensaven viatjar per la gala. Així mateix, creuen que no és el moment per una celebració com aquesta amb les vides que s’estan perdent en aquests moments. I acaben desitjant poder tornar el novembre de l’any vinent.

- Publicitat -

Els guanyadors de l’edició d’enguany rebran el seu premi, tot i no fer-se la gala.