'SASSA' Nou Senzill del grup P.A.W.N Gang

La banda barcelonina deixa enrere una gira espectacular que ha suposat la celebració del seu desè aniversari sobre els escenaris amb un concert final de gira el pròxim 11 de novembre a la Sala Wolf de Barcelona dins de Curtcircuit.
La P.A.W.N Gang, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que a dia d’avui ja s’ha convertit en el fenomen musical i cultural de tot un país! 2011 va ser l’any de naixement de la P.A.W.N Gang i des d’aleshores, la seva popularitat ha anat creixent fins ara, per fer un estil totalment desconegut en aquell moment a Catalunya i a tot l’Estat.

Després de deu anys voltant per tot el país presentant diversos treballs, des del seu primer LP ‘Pretty Ass White Niggas’ (2017), fins ara, l’última mixtape ‘RESPAWN’ (Delirics, 2022), s’han guanyat l’amor de tot el públic i mitjans i s’han consolidat com els pioners, els referents d’aquest moviment. Fins i tot, van arribar a idear i publicar un diccionari amb les paraules de l’argot Trap que ara utilitza tota una generació!

Ara és el moment de celebrar que la P.A.W.N Gang segueix més activa que mai. Després de l’èxit rotund de ‘RESPAWN’ -un àlbum que ha suposat un abans i un després en la trajectòria musical dels artistes, ja que suposa el renaixement del grup després d’una dècada de música- s’acomiaden d’aquesta etapa i emprenen un nou camí ple d’innovacions amb temes que ja han avançat com ‘Sassa’, on han reviscut en concerts la seva trajectòria, o bé, ‘La Paka’, el primer “corrido tumbado” en català, i també ‘Ganas’, un tema on innoven amb el House, perquè la P.A.W.N Gang sempre va un pas per endavant i una altra vegada, ho tornen a demostrar!

- Publicitat -

No et perdis el tancament de gira de la P.A.W.N Gang el pròxim 11 de novembre a la Sala Wolf, on s’omplirà de sorpreses amb el públic, col·laboracions potents a l’escenari i una festa difícil d’oblidar.