Dausà encara la recta final de la seva gira presentat una gira de Nadal i recuperant un dels seus formats més exitosos, el de piano i veu. Fa tres anys que el seu tradicional concert de Nadal es realitzava només a Barcelona.

Enguany Dausà encara una gira arreu del territori on repassarà el seu cançoner de la manera més íntima i despullada, i on cantarà nadales i altres singularitats en un dels formats que més èxit va donar-li a la seva primera etapa com a músic.

Després d’aquests concerts de Nadal, el 20 de gener, Dausà tancarà tres anys de gira al Palau Sant Jordi amb l’espectacle anomenat “La Gran Bogeria”. En l’actualitat ja s’han venut més de 12.000 entrades. Dausà serà un dels pocs artistes que cantant en català aconsegueixin omplir un dels recintes més prestigiosos de casa nostra. Després d’aquest concert l’artista iniciarà un temps de descans per poder preparar noves cançons de cara al 2025.

- Publicitat -

Les entrades ja estan a la venda al web del músic.

DATES DE LA GIRA DE NADAL

ELS PINS DEL METGE, VILADA – 08.12.23
TEATRE AUDITORI, SALOU – 17.12.23
SANTA MARIA DEL MAR, BARCELONA – 20.12.23 (SOLD OUT)
SANTA MARIA DEL MAR, BARCELONA – 21.12.23
TEATRE BARTRINA, REUS – 28.12.23
TEATRE BARTRINA, REUS – 29.12.23
TEATRE PRINCIPAL SABADELL – 30.12.23
TEATRE MUNICIPAL EL JARDÍ, FIGUERES – 04.01.24