Foto: Helena Dalmases

Figa Flawas estrenarà en directe les cançons del seu segon disc al Festival Strenes de Girona. El concert serà dissabte 6 d’abril a la Sala La Mirona de Salt i les entrades ja estan a la venda al web del festival. Els vallencs són un dels grups més populars del moment i el seu segon disc, un dels més esperats de l’any vinent. Tant és així que han necessitat tan sols tres dies per exhaurir les entrades del seu concert a la Sala Apolo de Barcelona que faran el 20 d’abril.

Els Figa Flawas van publicar divendres passat l’EP Recent t’arriba la invitació per… que compta amb “MUSSEGU”, “DIABLA” amb la Mushkaa, “XALALA” amb Lluis Gavaldà d’Els Pets, “AURORA” amb els Stay Homas i “XTRATERRESTRES (na de na)”, una sèrie de cançons que han publicat al llarg de sis mesos i que només a Spotify ja superen els 7 milions de reproduccions.

Figa Flawas s’han consolidat en temps récord en una de les propostes artístiques de més èxit a casa nostra. S’han atrevit i posat de moda la batxata catalana i el corrido tumbado en català, han fet ballar aquest estiu amb “XALALA” i han convidat a conèixer els típics éssers del món de la nit amb el seu nou èxit, “XTRATERRESTRES (na de na)” que es va publicar divendres passat.

- Publicitat -

Aquest concert se suma als de les estrenes ja anunciades de Guillem Gisbert, que ha exhaurit les entrades dels dos passis a les Escales de la Catedral de Girona, i dels Gossos que pràcticament han exhaurit les entrades per a l’estrena del seu retorn a l’Auditori de Girona