Pol Batlle, Cupido, Kruder & Dorfmeister, Sidonie, Pau Vallvé, Sen Senra, Antònia Font, Viva Suecia, Mujeres, Los Blenders, Rombo, Sexy Zebra i Delaporte seran els protagonistes de Cruïlla d’Hivern, cicle de concerts que, com a Cruïlla de Tardor i de Primavera, omplirà diferents espais de Barcelona.

Palau de la Música, Sant Jordi Club, Razzmatazz, Sala Apolo i Paral·lel 62 seran les sales que acolliran durant poc més d’un mes, del 18 de gener al 23 de febrer, onze concerts marcats per la qualitat i l’eclecticisme.

El final de gira de Pol Batlle, el pop de Cupido, la celebració de 30 anys de trajectòria de Kruder & Dorfmeister i Sidonie, una de les millors bandes del país, seran els protagonistes dels concerts de gener, mentre que al febrer serà el torn de Pau Vallvé, que segueix triomfal amb la seva gira, el gallec Sen Senra, el retorn al Palau de la Música dels Antònia Font, Viva Suecia al Sant Jordi Club, el triple bolo de Mujeres + Los Blenders + Rombo, Sexy Zebras acomadiant la seva gira i el duet italo-espanyol Delaporte.

- Publicitat -