Després dels dos primers concerts avui (Alex Serra + La Chica) i demà (Azymuth + Mitú), el cicle Piñata Music Series continua amb dos concerts la setmana que ve, amb Corinne Bailey Rae, autora de Put your record on (1 de novembre), i el torn del nord-americà José James i l’holandès Benny Sings (2 de novembre): soul, jazz, funk, pop o r’n’b, groove i sensualitat amb vibracions molt positives.

L’1 de novembre Corinne Bailey Rae presentarà el seu nou disc, Black Rainbows, creat sota l’influx dels objectes i les obres d’art de la col·lecció Theaster Gates, dedicada a l’art negre, al Stony Island Arts Bank de Chicago. “Quan vaig entrar per aquestes portes vaig saber que la meva vida havia canviat per sempre. Comprometre’m amb aquests arxius i trobar-me amb Theaster Gates i la seva pràctica ha canviat la manera com em veig a mi mateixa com a artista i quines poden ser les possibilitats de la meva feina. Aquesta música ha vingut a través de veure. Veure ha estat com sentir, per a mi. Mentre mirava, van aparèixer cançons / sons”, explica. Al concert mostrarà que continua sent una de les grans figures mundials del soul-r’n’b.

Dijous 2 serà el torn del nord-americà José James i l’holandès Benny Sings: soul, jazz, funk, pop o r’n’b, groove i sensualitat amb vibracions molt positives.

- Publicitat -

Piñata proposa una experiència que va més enllà del simple concert i que s’acosta a la del festival: la majoria de concerts són dobles, de manera que l’espectador anirà a veure un artista que coneix i Piñata li ofereix un nou artista de qui enamorar-se. El públic podrà descobrir nous músics sense que el preu de l’entrada passi a ser doble. A més, s’ofereixen packs de 2 o 3 entrades per tal que l’espectador pugui gaudir acompanyat del millor preu possible.

Més informació a pinatamusic.es