Delirics inicia la tardor amb una plantilla d’artistes que tindran presència a l’Heliogàbal de Gràcia (Barcelona) setmanalment durant aquest mes de setembre. Gràcies al projecte Segells Residents, que vol donar visibilitat als segells independents i a les propostes alternatives que neixen i es desenvolupen a l’escena musical del país, Delirics presenta un munt d’artistes de diferents gèneres que et faran vibrar com mai cada dimecres. Per estrenar la nova temporada, Sexenni, una de les darreres sorpreses amb més creixement del panorama musical català, presentaran en exclusiva el seu nou disc ‘Supernova’ el dia anterior del seu llançament, 7 de setembre.

El pròxim 13 de setembre arriben tres propostes prometedores on trobem fusions entre el nou pop, l’electrònica més cuidada i influències urbanes. Xicu, Lluc i Neisha seran els protagonistes d’aquesta jornada on presentaran els seus nous treballs que han vist la llum durant aquest 2023.

El dimecres 20 de setembre, Las Bajas Pasiones, Bounce Twice i Oli ens faran gaudir de la millor música urbana del moment que experimenta amb sons electrònics, rap i Hip Hop old school del que trobem a faltar.

- Publicitat -

Seguidament, el 21 de setembre arriba un nou ventall de tres propostes per gaudir d’una bona nit de rap amb, ni més ni menys que El Santo (Falsalarma), Uri Santafé i Kovitch, després de publicar nou àlbum tots tres aquest any.

L’última nit del cicle Segells Residents, el 27 de setembre, Delirics presenta artistes emergents com la Cloe i el Yung Rovelló, i d’altres ja consolidats i referents en la música urbana del nostre país com Flashy Ice Cream i la P.A.W.N Gang, que tancaran aquest mes insuperable.

Aquesta tardor, no et perdis la música més prometedora de l’escena de la mà dels teus artistes a l’Heliogàbal!