MILWAUKEE, WI - MARCH 10: Steve Harwell of Smash Mouth performs at the 2nd annual Grand Slam Charity Jam at the Potawatomi Bingo Casino on March 10, 2012 in Milwaukee, Wisconsin. (Photo by Mike McGinnis/Getty Images)

Steve Harwell, el que va ser vocalista de la formació Smash Mouth ha mort als 56 anys. El músic feia deu anys que tenia problemes mèdics. El 2013 se li va diagnosticar cardiomiopatia i encefalopatia de Wernicke, que entre altres coses afecten a les funcions motores com la parla i la memòria.

Harwell feia uns dies que es trobava hospitalitzat a conseqüència d’unes complicacions mèdiques i la causa de la mort ha estat una insuficiència hepàtica.

El músic portava un parell d’anys retirat de Smash Mouth, moment en el qual el grup va decidir agafar a Zach Goode com a nou vocalista.

- Publicitat -

Al llarg dels anys la formació es va fer molt popular gràcies a temes com ‘All star’ o ‘I’m a believer’, tots dos temes principals de la banda sonora de “Shrek”. També van triomfar amb ‘Walking on the sun’ o ‘Why can’t we be friends’.

Harwell va tenir una vida molt convulsa amb diferents problemes amb la beguda o la mort del seu fill, de només sis mesos’, a causa d’una leucèmia.