Bruce Springsteen es veu obligat a posposar els més de 20 concerts que havia d’oferir aquest 2023 a causa de l‘úlcera pèptica de la que continua recuperant-se, que ja li va fer ajornar alguns concerts les darreres setmanes.

Ara els seus metges li han recomanat continuar recuperant-se i per tant s’han posposat tots els concerts fins algun punt del 2024 que es confirmarà la setmana vinent.

Aquesta notícia té una certa afectació pel nostre país, ja que el Boss havia d’anunciar properament una nova gira europea, de la qual estava previst que fes entre tres i cinc concerts a ciutats espanyoles. S’haurà de veure si finalment tindran lloc l’any vinent o si s’ha d’esperar al 2025.

- Publicitat -

Va ser a l’abril d’aquest any quan el Boss va actuar durant dues nits a l’Estadi Olímpic, de Barcelona.