Bad Bunny es va convertir en l’autor del disc més venut el 2022 amb “Un verano sin tí” i no vol deixar passar l’oportunitat de ser-ho també aquest 2023, això sí haurà de vendre molt i ràpid, ja que l’anterior treball va arribar molt més abans que no aquest proper.

L’artista ha concebut una entrevista amb Vanity Fair on confirma l’existència d’un nou treball que arribarà durant aquesta propera tardor. Això xoca amb algunes informacions que apuntaven que l’artista es prendria un descans durant tot aquest any.

Tot i que l’artista no confirma ni desmenteix aquest proper disc, però explica que les seves noves cançons estaran inspirades en el pop llatí dels anys 70. Pel que fa a la temàtica, diu que serà el més personal que mai hagi fet i explicarà com pensa i què sent, com també com li estan anant les coses.

- Publicitat -

Bad Bunny, explica també que el seu nou disc no s’assemblarà a res del que hagi publicat abans.