Ian Watkins va ser apunyalat aquest cap de setmana a una presó del nord del Regne Unit. Segons Sky News, l’excantant de Lostprophets va patir diverses lesions que no fan témer per la seva vida, després de ser pres com a ostatge per part de tres reclusos de la presó d’alta seguretat de West Yorkshire. La policia està investigant l’incident.

El músic va ser condemnat a 29 anys de presó el desembre de 2013, després d’admetre alguns delictes sexuals, entre ells l’intent de violació d’un nadó. A casa seva li van trobar una gran quantitat d’ordinadors, discs durs i mòbils amb imatges sexuals amb menors d’edat.

Tot i que ha demanat la llibertat els darrers anys, sempre se li ha denegat i encara ha de complir més d’una quinzena d’anys.

- Publicitat -

Lostprophets van decidir punt final a la seva carrera, que acumulava milions de discos venuts a tot el món i un bon grapat de números 1 al Regne Unit.