Foto: Jep Jorba

The Gramophone Allstars Big Band torna aquesta tardor amb nou disc! L’esperat nou àlbum de la banda es dirà “Call Your Friends” i estarà marcat per un alt nombre de col·laboracions especials que el grup anirà revelant properament. Avui podem anunciar ja la data de la presentació oficial a Barcelona: el dijous 26 d’octubre a la Sala Apolo [2]. Les entrades ja estan disponibles amb les primeres 50 a preu especial.

La big band liderada per Genís Bou porta 15 anys buscant incansablement el punt de trobada entre la música afroamericana i els ritmes jamaicans. Van començar a forjar la seva personalitat musical amb discos com ”Just delightin” (2008), ”Simbiosi” (2010) i “Levitant a la deriva” (2011) i, ja amb el grup ampliat fins al format de big band, van publicar els aclamats àlbums “Jazzmaica” (2014) i “Maraca soul” (2017). Posteriorment han publicat diversos singles i EPs: “The Reel Influence” (2019), “Let’s get it on” (2020) i “Love letter” (2021). Tota aquesta activitat ha permés al grup consolidar-se com una de les big bands més actives i amb més personalitat del nostre panorama musical.

- Publicitat -