Sinead O’Connor ha mort als 56 anys, segons informa Irish Times. L’artista ha perdut la vida, després d’un any i mig de la mort del seu fill adolescent, que es va escapar d’un centre mèdic, on es trobava sota vigilància per risc de suïcidi.

El mateix mitjà ha reproduït un comunicat de la família: “Amb gran tristesa anunciem la mort de la nostra estimada Sinéad. La seva família i amics estan destrossats i demanem respecte en aquests moments tan difícils”.

L’artista irlandesa va tenir una infància molt complicada, amb abusos físics i sexuals per part de la seva mare. Quan va fer 33 anys es va intentar suïcidar i durant molts anys va ser carn de les revistes del cor i programes sensacionalistes.

- Publicitat -

L’artista deixa un bon grapat d’àlbums i cançons tan conegudes com la versió del tema ‘Nothing compares 2 U. La seva carrera va tenir força alts i baixos, però els darrers anys tot plegat es va veure agreujat per la bipolaritat a la qual va ser diagnosticada, així com d’altres problemes de salut mental.

Es desconeixen les causes de la seva mort.