25.000 persones han tornat a gaudir al Pla d’en Sala d’una edició marcada pel to festiu i reivindicatiu que ha tingut un dels moments culminants amb la lectura d’un manifest que han llegit Gemma Recoder, directora del festival, i els artistes Joan Dausà, Pupil·les, Triquell, Suu, Els Catarres, Pèl de Gall, Els Amics de les Arts i TheTyets amb una pancarta amb el lema “Aturem el feixisme”.

La novena edició s’ha iniciat amb Triquell, amb gran èxit de públic i ja no s’ha aturat fins la sortida del sol amb actuacions memorables de Pupil·les, Stay Homas, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Suu, i els debutants 31FAM, Auxili i Pèl de Gall, amb les intervencions de l’incombustible Miquel del Roig. Un dels moments estel·lars de la nit ha estat l’actuació de The Tyets que han convertit el recinte en una gran festa i fins i tot en una sardana multitudinària amb la interpretació del “Coti x Coti”, amb un públic totalment entregat. L’actuació ha inclòs col·laboracions amb Julieta, Els Amics de les Arts i Stay Homas

Buhos ha estat el grup encarregat de tancar el CanetRock 23 amb la sortida del sol i amb el seu so volcànic.

- Publicitat -

L’organització ja ha començat a treballar en l’edició de l’any que ve en què se celebrarà el desè aniversari des que es va reprendre CANETROCK el 2014. Serà una desena edició molt especial per la qual ja s’han posat les entrades a la venda a https://www.canetrock.cat/ aquesta mateixa nit.