Després d’anunciar la seva nova ubicació a Palamós, White Summer Festival progressa en l’inici d’una nova etapa de la mà del Grup Clipper’s, anunciant les nombroses activitats que del 4 al 15 d’agost es desenvoluparan al Quilòmetre 326 de la carretera C-31 que va de Girona a Palamós.

Amb la intenció de no deixar a ningú sense poder gaudir d’un dels esdeveniments més esperats de l’estiu a la Costa Brava, el Grup Clipper’s ha dissenyat una experiència més intensa per a aquesta onzena edició del White Summer Festival a Palamós. Dotze vespres en les quals gaudir de l’energia contagiosa del festival amb música en directe, arts escèniques, gastronomia, activitats infantils, moda i disseny en un ambient màgic i acollidor.

El talent musical més innovador

- Publicitat -

El cartell de l’onzena edició del White Summer Festival oferirà més de 25 actuacions musicals en directe entre els 12 dies que dura el festival en tres escenaris diferents.

La inauguració del festival serà el 4 d’agost amb un dels espectacles infantils més especials d’aquesta nova etapa del festival. Amb la intenció de celebrar el vintè aniversari del primer llibre de Gerónimo Stilton, a l’escenari Occident podrem gaudir d’un espectacle únic i exclusiu del ratolí més intel·ligent i perspicaç.

Seguint amb l’extensa oferta d’espectacles infantils que s’oferirà, el 14 d’agost la companyia de dansa i cultura urbana Brodas Bros presentarà Hypstori, un espectacle lúdic i didàctic que explica la història del hip-hop i El Ejército de la Luz, un espectacle ple de llum, amb un vestuari dissenyat i programat al ritme de la música i sincronitzat a la perfecció amb els moviments i les coreografies que tant caracteritzen a aquesta companyia. A més, la banda de rock orientada al públic infantil Ramonets farà gaudir el 9 d’agost a grans i petits amb música divertida i entretinguda.

Continuant amb el cartell, el 5 d’agost el prestigiós tribut a Mecano Héroes de la Antartida, transportarà a tots els assistents a una època plena d’èxits a través de les cançons de la mítica banda. Delafé y las Flores Azules (6 d’agost) ens delectaran amb la seva fusió d’estils i ens emocionaran amb la seva energia damunt de l’escenari. El 7 d’agost Figa Flawas encendran l’escenari Occcident amb una actuació plena de ritme i originalitat. Lasquefaltaband (8 d’agost) també seran presents amb el seu repertori de versions 100% femení.

D’altra banda, el trio musical que captiva amb les seves melodies enganxoses i lletres genuïnes Cariño ens oferirà la seva música el 10 d’agost. Suu, l’artista que enlluerna amb la seva veu única i la seva presència actuarà a l’escenari principal l’11 d’agost. I, la banda Malmö 040 ens sorprendrà amb el seu so, fresc i enèrgic el 12 d’agost.

Ladilla Rusa ens farà saltar amb la seva proposta musical eclèctica i plena d’humor que animarà al públic amb energia desbordant el 13 d’agost. I, per finalitzar, la reeixida banda de Cartagena (Múrcia) Arde Bogotá presentarà el seu segon disc Cowboys de la A3 delectant al públic amb el seu so únic i tancant el festival de la millor manera possible.

Addicionalment, l’escenari Alhambra Stars of Tomorrow acollirà les actuacions de Jxta Martin, Montana, Ciao Marina, David Ros, Lal’Ba, Futurachicapop, Lali Begood, Le Nais i Mag Stigman funcionant com una finestra de difusió per a artistes emergents.

I, finalment, el públic del White Summer Festival 2023 també podrà submergir-se en l’eufòrica música punxada per diversos DJ com Siamiss Kids, Golfo de Guinea, Ruben Rider, Miss Behaving, Siamiss DJ o No Signal.

Les entrades anticipades estaran disponibles el divendres 9 de juny a partir de les 10 h a la pàgina web del festival.