La setmana vinent arriba la novena edició de Canet Rock i aquest dimarts s’han donat a conèixer els horaris de les actuacions d’enguany.

En Triquell serà l’encarregat de donar el tret de sortida a les 6 de la tarda amb les cançons del seu debut “Entre fluids”. Posteriorment a tres quarts de 7 serà el torn de Pupil·les, mentre que Pèl de Gall agafaran el relleu una hora més tard. 31 FAM posaran el seu so urbà a dos quarts de nou. A dos quarts de deu arribarà el show de JM Mainat, un dels clàssics del Canet Rock.

A les 10 de la nit en Joan Dausà recordarà el “Jo mai mai” que enguany celebra 10 anys, mentre que a les 11 serà el torn dels Stay Homas i el disc “Homas”. A un quart d’una Els Amics de les Arts ens oferiran una selecció dels seus grans èxits, abans que la Suu faci el seu particular “Karaoke”.

- Publicitat -

Els Catarres agafaran la batuta a un quart de tres de la matinada, per donar pas al fenomen The Tyets que pujaran a l’escenari a les 3.15. A dos quarts de 5 Auxili desplegaran tota la seva energia abans del fi de festa amb Buhos, previst a les 5.30 del matí.

Entre concert i concert està previst que diferents DJ’s posin tot el ritme necessari per continuar la festa: Ernest Codina, Carles Pérez, Dj Enigma, Mon DJ, DJ Trapella i l’incombustible Miquel del Roig.

Les portes s’obriran a les 5 de la tarda i durant més de 12 hores es podrà gaudir d’algunes de les bandes més importants del panorama català.

HORARIS:

17.00 Portes
18.00 Triquell
18.45 Pupil·les
19.45 Pèl de Gall
20.30 31 FAM
21.30 JM Mainat
22.00 Joan Dausà
23.00 Stay Homas
00.15 Els Amics de les Arts
01.15 Suu
02.15 Els Catarres
03.15 The Tyets
04.30 Auxili
05.30 Buhos