El festival Petits Camaleons, la festa familiar i musical més gran de Catalunya, acaba de presentar el seu cartell en una roda de premsa al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès.

Al Petits Camaleons 2023 podrem gaudir del mestissatge festiu de Macaco, Doctor Prats i Gertrudis, el pop rock de Joan Dausà, Triquell i Suu, la música d’arrel amb la Balkan Paradise Orchestra, la cançó d’autor amb l’Anna Andreu, la Marta Rius o l’Alicia Rey, les músiques urbanes amb Lildami, les propostes més familiars com The Penguins ‘Reggae per Xics, Xiula o Pep López i el Jazz amb Jazz Duo Pop, entre molts més artistes configuren la dotzena edició del festival, que ja s’ha convertit en tot un referent musical i familiar a la ciutat de Sant Cugat del Vallès. Un festival on es prioritza el contacte directe dels nens i nenes amb els seus artistes i amb concerts adaptats a les necessitats de tota la canalla.

Un total de 29 artistes, 73 concerts i 9 escenaris configuren l’actual edició del festival, com sempre amb una gran varietat d’estils musicals.

- Publicitat -

A més, Petits Camaleons aposta de nou per les activitats paral·leles com ara els concerts per nadons, instal·lacions, tallers i una zona de restauració amb food trucks, cercaviles, l’espai ‘Camaleons Solidaris’ dedicat a les ONG’s, exposicions, programes de ràdio en directe, la zona comercial…

Tot això, sense oblidar-nos d’algunes de les activitats més populars del festival: les famoses rodes de premsa on els nens, convertits en petits periodistes, són els veritables protagonistes o la zona de signatures d’autògrafs per parts dels artistes.

Els escenaris d’enguany seran 9: Teatre-Auditori, carpa Arborètum, carpa Torreblanca, Aula Magna, Escenari La Pua, Pati Obra Social “La Caixa”, escenari per a Nadons 1, escenari per a Nadons 2 i la plaça d’Octavià.

La festa inaugural, oberta a tothom, tindrà lloc el divendres 29 de setembre amb cercaviles musicals i l’actuació de Pep López a la plaça d’Octavià. La gran festa dels pares i les mares serà el mateix divendres al Teatre-Auditori i a la plaça Victòria dels Àngels amb les actuacions de Joan Dausà i la Marta Rius.

Petits Camaleons és una producció de No Sonores amb l’Ajuntament de Sant Cugat i el Teatre-Auditori de Sant Cugat.