Crèdits: MMVV

Aquest 2023 se celebra per trenta-cinquè any consecutiu el Mercat de Música Viva de Vic. Un esdeveniment que de manera anual aglomera alguns dels principals noms de la indústria musical, no només catalana, sinó internacional. Aquest any se celebrarà del 13 al 16 de setembre, i al seu cartell es poden trobar noms d’artistes com Clara Peya, Julieta, The Tyets o Judit Neddermann.

El MMVV reuneix professionals de diferents sectors de la indústria musical, per tal de compartir experiències i afavorir la contractació d’espectacles. No només s’hi poden trobar concerts, sinó que també es celebren conferències, presentacions, showcases i exposicions, entre d’altres.

- Publicitat -

L’any passat el festival capdavanter de la Catalunya Central va poder tornar a celebrar-se sense les restriccions que havien marcat l’anterior edició, encara pandèmica.