La primera edició del Festival Strenes Urbana transformarà aquest dissabte Barcelona en l’epicentre de la música urbana catalana, l’escena musical de moda. El nou esdeveniment organitzat per l’Strenes neix principalment per donar suport al nous valors i als valors més emergents del gènere, tot i que també acollirà un grapat d’estrenes en directe de nous discos i noves cançons dels grans noms del gènere a casa nostra. Sense anar més lluny, l’Strenes Urbana és l’escenari que Lildami ha escollit per a presentar-hi el seu tercer disc, Dummy. El públic assistent també podrà viure les estrenes d’altres treballs com Antares de la cantant Scorpio, Tas Loko Mixtape de l’artista de Vilassar de Mar Mushkaa, No hi ha dies dolents del duet d’Olesa de Montserrat Lal’Ba, Bounce Ur Booty que és l’EP que Bounce Twice publiquen aquest divendres o Anime en català de la reina del reggaeton barceloní Neisha.

De la mateixa manera, l’Strenes Urbana com que està dedicat a una escena molt inspirada i prolífica a l’hora de publicar música nova, acollirà també estrenes en directe de nous singles d’artistes com la rapera catalano-argentina Sofía Gabanna, una de les grans i més singulars veus de la música urbana de casa nostra, que cantarà “Pica pica”, publicat al febrer. El cantant i productor barceloní Mama Dousha, un dels màxims exponents del bedroom pop en català, hi estrenarà el single ballable “Rikiti” que ha publicat avui com a avançament d’un EP que veurà la llum a la tardor, i el duet de Valls Figa Flawas, autors de la viralitzada “Mussegu” hi interpretarà la seva nova cançó “Diabla” que compta amb la col·laboració de la Mushkaa i que es publica demà. Altres estrenes seran les de les cançons “Quan em tornes a mirar” dels sabadellencs Flashy Ice Cream o “Mykonos” de Ceaxe.

El festival tindrà lloc de les 12h i fins a les 21:30h i comptarà amb 13 artistes i tres escenaris. Els DJs residents són la Trapella i Hochi, habituals dels principals clubs catalans.

- Publicitat -

Strenes Urbana pretén donar suport al nous valors del gènere urbà català, un dels més actius del panorama musical català.

Horaris Strenes Urbana