Barcelona ha despertat avui amb una lona gegant penjada a la façana del número 50 de la Rambla Catalunya, a través de la qual Joan Dausà hi anuncia per sorpresa que el pròxim 20 de gener realitzarà el concert final de la gira “Jo mai mai 10 anys”, al Palau Sant Jordi. L’espectacle anunciat, serà un concert irrepetible que el cantant ha batejat com a “La gran bogeria”.

Dausà és un dels artistes més populars de l’escena musical catalana. Actualment està vivint un dels moments més dolços de la seva carrera. Amb aquest anunci, Joan Dausà passarà a formar part del grup dels pocs artistes que, cantant en català, son capaços de tocar en un dels temples de la música pop del nostre país.

Aquesta festa serà doble ja que Dausà celebra enguany la seva primera dècada dalt dels escenaris. Ja fa deu anys que va decidir començar a explicar històries a través de les seves cançons. Dausà ha mostrat la seva gran vàlua com a compositor d’èxits que aconsegueixen emocionar al públic català. “Jo Mai Mai, gira 10 anys”, és una mirada amb nostàlgia d’aquests primers deu anys de trajectòria, però també és una mirada optimista i positiva ja que li permetrà cantar tots els seus grans èxits. Des de l’imprescindible “Jo Mai Mai”, a la compromesa “Una Altra Manera de Viure”, a les festives “La Gran Eufòria”, “Tot Anirà Bé”, “Ho Tenim Tot” o a la recent “Queda’t Així”.

- Publicitat -

El concert del Palau Sant Jordi, tancarà una etapa de tres anys que va començar amb la celebració del seu propi festival, Respira, en plena pandèmia, a Empúries, i que va continuar amb la publicació del celebrat Ho Tenim Tot. Després d’aquest concert tan especial, que comptarà amb una posada en escena i repertori irrepetible, Dausà s’aturarà per preparar noves cançons que formaran part del seu nou àlbum.

L’espectacle, que serà el final de la seva gira “Jo mai mai 10 anys”, es dirà la Gran Bogeria i les entrades es posaran a la venda el pròxim dilluns 8 de maig a les 14 h del migdia al web de l’artista.