A partir del 10 de maig l’Heliogàbal lluirà nou escenari. Un espai destinat als concerts de petit format però amb la qualitat de les grans sales, pensat per potenciar al màxim l’experiència tant dels músics com del públic.

Aprofitem l’estrena de l’escenari nou per anunciar nous horaris d’estiu: de maig a octubre avancem 1 hora el nostre horari de tancament respecte a l’horari de tancament dels bars.

L’hora de tancament dels bars genera molta acumulació de gent al carrer i soroll que és difícil de controlar tot i la nostra inversió en personal de seguretat.

- Publicitat -

Els concerts de petit format sempre son deficitaris per la sala precisament per les nostres dimensions. Amb la recaptació de les entrades, amb prou feines arriba per pagar els artistes i el personal tècnic. Això fa que necessitem treballar la barra per ser sostenibles econòmicament però també volem conciliar la nostra activitat amb el descans dels veïns i veïnes.