El festival Minúscul de Mollerussa ha presentat la programació de la seva segona edició, que se celebrarà de nou al pati de Cal Jacques els dijous 3, 10, 17 i 24 d’agost. Xarim Aresté, Anna Andreu, Abril i l’espectacle Els homes que parlen sols són els noms que configuren un cartell que creix en dies, però en el qual es manté l’aposta pel pop d’autor i la proximitat amb els artistes.

El músic flixanco Xarim Aresté serà qui obrirà la segona edició del Minúscul el 3 d’agost. Ho farà presentant el seu darrer disc Ses entranyes, que va ser considerat per la crítica musical catalana com el millor disc del 2022 als Premis Enderrock.

Agafarà el relleu Anna Andreu el 10 d’agost en solitari amb les seves darreres cançons, incloses al disc La mida, on la bellesa de les seves lletres es mescla amb un so íntim, però alhora contundent.

- Publicitat -

L’equador del Minúscul arribarà el 17 d’agost amb Abril, una jove artista lleidatana que estrenarà el seu primer EP Catorze, amb cinc cançons que recorren el viatge iniciàtic en els camins de l’amor amb un pop fresc i emocional.

Finalment, tancaran el festival el 24 d’agost Els homes que parlen sols, un espectacle del músic Guillem Ramisa i el poeta Godai García. Aquesta proposta poètico-musical és diferent en cada actuació i la del Minúscul serà la única que realitzaran aquest any a Catalunya.

Com a novetat, per la venda d’entrades s’ha creat una plataforma al web del festival (www.festivalminuscul.com) que permetrà reservar seient prèviament a través d’un formulari. Aquelles persones que reservin la seva entrada, tindran garantit el seient fins deu minuts abans de l’inici del concert. Si no s’entra al recinte abans d’aquella hora, el seient s’alliberarà. Les entrades mantenen el preu diari de 5 euros i es paguen únicament a taquilla.