El festival Arts d’Estiu ha anunciat el cartell complet de la seva dotzena edició, que tindrà lloc de l’1 al 20 d’agost a Pineda de Mar.

Entre els nous confirmats trobem Sopa de Cabra, El Kanka, Rozalén o Ojete Calor, que se sumen a The Tyets + Els Amics de les Arts, Els Catarres, Suu, Ara Malikian, així com Luz Casal o Rosario.

Propostes en un espai únic, a tocar del mar, on música, gastronomia, moda i cultura es fusionen convertint el festival i el Village d’ARTS d’Estiu en el punt de trobada a les tardes i nits d’estiu de la costa del Maresme.

- Publicitat -

El village, amb programació musical pròpia que es presentarà pròximament, estarà obert al públic general (vagi o no a veure l’espectacle) i proporcionarà una oferta d’oci i restauració a partir de les set de la tarda; música en directe, dj´s, expositors i botigues efímeres, food trucks i activitats diverses al costat del mar. L’oferta gastronòmica i d’oci a l’entorn del festival permet oferir una experiència global tant pel públic assistent als concerts com per a visitants sense entrada.

Entrades a la venda al web del festival.