Avui s’ha presentat al Palau de Pedralbes el festival Les Nits de Barcelona que organitzarà la promotora de concerts referent en la indústria musical Clipper’s Live. En el transcurs de l’acte, l’organització del festival ha revelat el cartell amb els artistes que, a partir del 27 de juny i fins al 26 de juliol, ompliran de cultura els emblemàtics jardins del Palau de Pedralbes, així com el nom, imatge i filosofia que tindrà l’esdeveniment.

Natalia Lafourcade, Tom Odell, Morat, Sebastián Yatra, Melody Gardot, Manhattan Transfer, Antonio Orozco, Alizzz, David Bisbal, Diego el Cigala, Els Amics de Les Arts, Havasi, Ainhoa Arteta, Molotov, Taburete, Carles Sans, Ara Malikian, Gloria Trevi, God Save The Queen, De Simba a Kiara – el tribut al Rei Lleó, Lildami, Las Migas, Delafé y las Flores Azules, Buhos, Mariona Escoda, Elefantes, Meritxell Neddermann, Sergi Carbonell, Brodas Bros i Sara Roy componen Les Nits de Barcelona 2023.

El festival es dividirà en dues fases. Una primera fase composta per deu nits en la zona del jardí. I, una segona fase de vint nits en un auditori situat enfront del Palau de Pedralbes. Comptant amb una programació total de trenta espectacles.

- Publicitat -

White Summer organitzarà l’espai Village de Les Nits de Barcelona i dinamitzarà les hores prèvies i posteriors als concerts amb espectacles de tipus visual i caràcter festiu.

Les entrades de Les Nits de Barcelona es posaran a la venda divendres 21 d’abril a les 10:00h en la web oficial del festival.