Foto: Anna Pascual

Aquest matí s’ha presentat la segona edició de l’Empordà Music Festival que se celebrarà el proper 29 de juliol a La Bisbal d’Empordà. Lildami, Buhos i Ryna han estat els encarregats de desplegar la pancarta de l’edició d’enguany des d’un globus aerostàtic que s’ha enfilat fins a 30 metres sobrevolant l’Empordà. The Tyets, Suu, Doctor Prats, Lal’lba i Carles Pérez, juntament amb els anteriors, són els artistes que formen el cartell d’aquest 2023.

L’organització manté l’essència del projecte amb una programació paritària de més de 10 h, amb els artistes nacionals del moment, per a tots els públics i preus populars. Aquests són els trets més diferencials amb altres festivals de la zona. Com l’any passat, hi ha 5.000 entrades a la venda, de fet ja es poden comprar des de fa uns mesos, i el ritme està sent molt bo, fins i tot superant les expectatives i aritmètiques que el 2022. A dia d’avui, ja hi ha 2.000 entrades venudes. Recordar que es poden comprar a través de la web del festival www.empordamusicfestival.com

A més, el festival amplia els serveis de l’anterior edició amb un mínim de 10 food trucks que oferiran plats diversos, també pensant amb persones amb intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, vegetarianes i veganes; i la barra i el punt de venda de tiquets seran més llargs amb el doble de cambrers per evitar cues.

- Publicitat -