La banda nord-americana de metalcore, Atreyu actuarà el 2 de desembre a l’Apolo 2 de Barcelona, dins de la seva gira ‘We Want Your Skulls World Tour 2023’.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres 21 d’abril a les 11:00h a través de doctormusic.com i entradas.com i costaran 23 Euros (IVA inclòs, despeses de distribució no incloses).

Mentre que al seu dia Atreyu va ser anunciada com una de les bandes pioneres en la incipient escena metalcore, amb els anys, el grup s’ha inspirat i ha anat incorporant diferents estils com el pop-punk, el hardcore , el thrash o el rock de els anys 80, que es fonen en un so divers alhora que singular, i que mai no ha estat més rellevant que en el món actual, cada vegada més desproveït de gèneres.

- Publicitat -

Amb 20 anys de carrera a l’esquena, vuit àlbums publicats i múltiples Discos d’Or, Atreyu presenta aquest 2023 el seu nou EP, The Hope Of A Spark, en què s’inclouen temes com ‘Watch Me Burn’ o ‘Drowning’. És un disc que encarna tot allò que la banda ha arribat a ser, significar i representar, i que marca el començament del següent capítol en la història del grup.