Per a celebrar aquest 40è aniversari, Sidecar, la sala amb la programació continuada més longeva de Barcelona, presenta una acció que reflecteix la gran diversitat d’activitats que ha acollit al llarg dels anys: 40 hores ininterrompudes d’activitats, del 24 al 26 de març.

Sidecar no ha canviat en els darrers 40 anys. O, el que és el mateix, Sidecar no ha deixat de canviar en els darrers 40 anys. I aquest canvi és el seu motor principal.
La sala va començar sent des dels seus inicis una referència imprescindible de l’escena cultural barcelonesa de primers dels 80s; va saber mantenir-se a l’avantguarda incorporant el millor de les noves tendències sorgides en els 90s, va abraçar l’eclecticisme del canvi de segle i arriba a 2023 perfectament adaptada a l’esperit polivalent i rupturista de les últimes generacions.

Entre les persones que participaran trobem noms com: Santi Balmes, Gerard Quintana, Mushkaa, Alizzz o The Nee Raemon.

- Publicitat -
Sidecar 40. Dossier