El mític festival universitari Telecogresca, que aquest 1 d’abril tenia previst celebrar la seva 45a edició al Parc del Fòrum de Barcelona, ha anunciat a través d’un fil de Twitter la seva cancel·lació. L’organització, que no té ànim de lucre i que està gestionada per estudiants, al·lega com a motius per no celebrar el festival una “delicada situació econòmica” i la creixent competència musical a Catalunya. La cancel·lació, doncs, és “una mesura necessària per garantir la supervivència de l’associació”.

Amb la decisió, la Telecogresca es compromet a tornar l’import íntegre de les entrades venudes i porta els organitzadors a “reinventar-se” i “tornar a començar”.

Enguany la Teleco comptava amb noms com RVFV, Paula Koops, Hens o Alvama Ice, que no han estat prou reclam per poder arribar a celebrar aquesta arriscada proposta.

- Publicitat -