La majoria de mitjans destaquen com a nom propi dels Grammy d’enguany a Beyoncé, ja que amb els 4 premis que ha obtingut arriba fins als 32 guardons, fet que la situen com l’artista amb més premis de la història.

Tot i això en aquesta edició l’artista partia com a gran favorita i al final s’ha hagut de conformar amb premis menors com millor gravació i disc electrònic, millor cançó r&b i millor actuació de r&b tradicional.

Els grans premis han anat a parar a artistes com Harry Styles, que ha aconseguit el guardó a millor disc de l’any amb “Harry’s House“, així com millor disc de pop.

- Publicitat -

La cançó de l’any ha estat ‘Just Like That’ de Bonnie Raitt, mentre que la gravació ha estat per Lizzo amb ‘About damn time. Adele ha vençut amb ‘Easy on me’ a millor actuació vocal solista. El duet de Sam Smith amb Kim Petras han estat premiats amb millor actuació pop a duet o grup amb ‘Unholy’. Wet Leg han estat premiades en l’apartat alternatiu, mentre que Kendrick Lamar ha triomfat en el de rap. ‘Un verano sin tí” de Bad Bunny s’ha imposat a l’urban, mentre que Rosalía ha guanyat el Grammy a millor disc alternatiu llatí per “Motomami”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)